dilluns, 30 de novembre del 2009

Sobre els tri-cams

Hola família.
L'altre dia, amb la Sílvia estàvem comentant que perquè els de la Camp no feien els tri-cams d'una sola peça per augmentar la seva (poca) resistència, sobretot la dels nums. petits, enlloc de posar un eix i passar-hi la cinta per darrera. Mirant la seva web, vam contactar amb ells i els hi vam escriure un mail :

Sent: Fri, 20 Nov 2009 18:08:26 +0100
Subject: www.camp.it: Commenti al sito - Nazione: Catalunya

Ciao,

I'd been using the tricam set for a while and I'm really happy with them.
But I have a question: if the sling retaining point is the weakest point, wouldn't it be possible to eliminate it and make the tricam in just one piece with a hole for the sling?
Waiting for your answer and congratulations for your products.
Francesc
Van trigar ben poc a respondre:

Dear Francesc,
thank you for your positive comment and suggestion about the Tricams. The round pin allows a free and smooth rotation of the sling; an alternative construction would be much more expensive and (probably) less effective.
Come back to visit us on www.camp.it!
Thank you again and best regards

Francesca


Bàsicament venen a dir que un eix dóna més llibertat de moviments a la cinta perquè treballi millor en totes direccions. Fer-los d'una sola peça seria molt més car i (probablement) menys efectiu.

Jo el que penso és que deuen tenir el motllo fet de fa 20 anys, i que per quatre gats que comprem aquests catxarros, no els hi val la pena fer-ne un de nou.

Cesc

6 comentaris:

Piju ha dit...

je, je, sou uns romàntics!

ara en serio, en quines ubicacions penseu que son mes útils que els aliens?

ei, molt be els de la Camp x contestar-vos!

Cesc ha dit...

Ei Piju,
Pels forats arrodonits i irregulars de Montserrat (allà on els aliens sí..., però no), a les vires típiques del Peladet, etc.
De veritat que van molt i molt bé.
Allà on de veritat no funcionen és a les fisures paral·leles, allà els friends no tenen rival.
Però a Montserrat, són de p***** mare.

Llullu ha dit...

Ei Piju!
Jo he cardat "potes de cabra" petites a forats de monodit, tresdits grossos on no entra un friend petit, forats romos on un friend no s'aguanta, forats d'entrada petita i interior gros... sobretot a montserat. A algunes vies de pitonar falcant et pots estalviar el martell. He caigut sobre algun d'ells que no en donaries ni un duro i ha aguantat.
Proba-ho i voràs, senzill però eficaç.

Cesc. ha dit...

Bé, això de tirar-te per provar-los, potser no t'ho has de prendre al peu de la lletra, que encara ens farem mal,... En tot cas, que hi hagi algo solid ben a prop.
Posa't el casc.

Piju ha dit...

doncs s'haurà de probar això!

luichy ha dit...

Hola Llullu, si eres tan fanático de los tricamps, te cambio un juego completo por unos cuantos clavos viejos para abandomar, que estoy pillao.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...