dissabte, 14 de novembre del 2009

Via Absurdistan - El Peladet

Ep !! Amb un primer llarg en "scotish conditions" de fred i una mica de pluja, només les ganes del company han fet que haguem pujat aquesta via.
Molt guapa, com quasi totes les de la paret.
Només ressenyar que els ponts de roca que marca el topo al segon llarg, s'han de posar, no hi ha cordinos (crec que encertadament). De totes maneres, són fàcils de trobar.
Apa, a disfrutar-la.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Ponts de roca? Que no portabes els tricamps?

Llullu ha dit...

tricams a muerte!!!!!! si senyor. Fins i tot un cop ens vam quedar sense cintes en un llarg i passavem els tricams per els burils i quedaven de puta mare.
Osti sergi, que bé que també piulis al blog! Jo estic de baixa però espera que em recuperi...

Cesc ha dit...

Recupera't, que si no les piulades no sortiràn de la mediocritat.

Mingo ha dit...

Llullu collons estirat una mica i escriu mes, que la meva ex em deia que ho feies molt bé i en poques coses li feia cas, però per això tenia bon ull. Que passa que estas de baixa?

Llullu ha dit...

Ja veus Mingo, una teninitis d'elefant a l'espatlla. L'arrossego fa un parell de mesos llargs i la cosa últimament ha empitjorat... potser aquest cap de setmana faig una "reentre", ja veurem. Això de treballar i escalar no és bo per la salut.
Però mira tu, Jo que era antiinternauta amb tant de temps (i algun que m'ha enganyat) m'he aficionat a això del blog. No pots dir mai: D'aquesta aigua no en beuré.
Una abraçada animalot!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...