dijous, 12 de novembre del 2009

Escalada esportiva. La Pauta i El Gerro.



Aprofito avui que descanso per penjar les ressenyes dels dos llocs on hem pogut escalar aquesta setmana. Ha sigut tot freeki, de moment, però són dos indrets que bé valen una visita.

El dilluns vam estar escalant a La Pauta.
Normalment conduir tanta estona per després no aixecar-te més de 25 metres no ho faig gaire sovint, però aquesta escola el que té de bo és que un cap acabes l'activitat, pots continuar criticant la resta del "mundillo" prenent una copa de vi al forn d'Artesa.



I ahir, vam estar al Gerro, al vessant sud de Montserrat. La ressenya l'he treta d'aquí.





La paret és més desplomada del que sembla quan te la mires des del camí, i el tipus l'escalada fa honor al nom del bloc. Contràriament al que sembla des de peu de via, són escalades de continuïtat, exceptuant el 7b i el 6c de més a la dreta, que tenen passos on s'ha d'apretar les dents de debò. No descobreixo res, és molt evident.
L'única cosa que realment va tallar el rotllo va ser les restes de paper de vàter que algú/alguna escalador/a va deixar sota una pedra ben bé a peu de via. Collons ! No costa tant posar-ho dins d'una bossa de plàstic i llençar-ho al contenidor, no ?

3 comentaris:

Koletas ha dit...

El 7b mejor de 7a, (para mi), la secuencia es de 5 movimientos, y el resto de la via no pasa de 6a.
Dejemoslo en dificil de graduar

Anònim ha dit...

la panaderia no crec que sigui ni 7a...costa bastant més la karma, que crec que si que és un bon 6c+.

el 7a mal de vell tampoc m'ho sembla...però ja se sap...el grau és molt subjectiu i si repeteixes molt les vies se t'en pot nar la olla...

marfull

Cesc ha dit...

No sé què dir-te, jo devia tenir el dia inspirat i les vaig fer totes d'esquerra a dreta, totes a vista, i no vaig notar massa la diferència entre els 6c i el 7a. I si molt m'apures, si els 6bs tinguèssin una o dues xapes més, els posaria també dins del mateix sac.
De totes maneres, segurament sóc el pitjor graduador de vies que mai s'ha posat uns peus de gat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...