diumenge, 8 de novembre del 2009

Roca Monera (paret N de Farena)


"Paret ideal per als dies calurosos d'estiu". Això és el que haviem llegit en algun llibre i ... Aquí ens teniu: El dia més ventós i fred de tota la tardor aquest parell d'imbècils (Willow i Llullu) fem la Fernández-Molero i la Catalunya. Son dues vies molt ben parides i ràpides.

La primera es troba totalment sobrereequipada amb parabolts i en tindreu prou amb 15 cintes, una clau anglesa i un martell per passar una bona estona i fer una bona obra. De la ultima reunió original mola més sortir recte amunt i flanquejar per sota un sostre cap a l'esquerra i passat aquest, recte al cim. És més cabró però molt més bo. La via es pot fer en dos llargs (50 i 40m)

La Catalunya té una mica més d'entitat i una mica menys de ferro. Hi hem posat algun alien i algun friend però si aneu una mica forts passareu amb cintes. L'hem parit en tres llargs (20, 30 i 40m)

"algo es algo dijo un calvo" en trobar un pèl a la sopa...

2 comentaris:

Cesc. ha dit...

Això és una Nordface !!!
No vas passar prou fred a la Salamandra ?

Llullu ha dit...

I tant que si! Però és que el Willow aquest no hi ha qui el faci quedar al bar... Sort que no fa alpinisme sinó ja no tindria ni un dit. A mi només em va servir per acabar-me de petar l'espatlla. Segurament estaré unes setmanetes sense tibar ( si és que se'n pot dir així)
Tiba tu per mi bestiot!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...