dijous, 9 de setembre del 2010

Agulla Salvat Papasseit. Via Bavaria.

Després d'intentar en va trobar un company per escalar, he decidit pujar a Frares en solitari a fer una vieta, i com que darrerament hi ha ganes però no hi ha forces, no m'he volgut encigalar en cap via complicada, ni tan sols en l'aproximació.
A l'agulla Salvat Papasseit hi topem de morros quan pugem a Coll de Porc des del nord, és la paret que està just al damunt de la Font de l'Esllavissada. Hi ha per escollir unes quantes vies totes d'una dificultat moderada, mateix desnivell i que aparentment tenen roca prou bona. No hi ha per tant cap motiu per haver triat aquesta i no una altra.
El cas és que aquesta es troba totalment equipada amb parabolts separats però més que suficients, i jo l'he fet en dos llargs, ja que la segona reunió està amagada darrera d'un "bolo" inmens, i mentre t'hi acostes ja vas directament al primer seguro del tercer llarg. Jo l'he vist rapel·lant quan baixava a recuperar el llarg.


No he trobat ningú a la paret, ni ningú en tota la muntanya fins que he tret el cap al cim i he flipat amb les vistes que hi ha cap a l'oest. No cal dir que aquesta foto, a part de retallar el paissatge, no fa justícia amb la realitat ni de lluny. Si us hi fixeu, hi ha dos escaladors disfrutant de l'Aresta Brucs del Dit.


La ressenyes de la guia d'en Brugarolas són una mica "happy", però la línia se segueix prou bé. Per si de cas, jo he dibuixat aquesta línia sobre la foto.


4 comentaris:

Mingo ha dit...

Un dia vaig fer una via per aquí i acabo de descobrir que és aquesta.
Enhorabona, per l'escalada en solitari, suposo que no ets el yuyu, pq hi ha fotos.
Salut company

Cesc ha dit...

No, no sóc el Llullu, sóc el Cesc. No li havies de passar tu una càmara ?
Per cert, xula la via, eh ?
Apa, siau.

Mingo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Grimpacòdols ha dit...

Ei Mingo, aquest no és el lloc adequat per parlar del Llullu, envia'm el teu correu a grimpacodols@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...