divendres, 6 de juliol del 2012

Somontano al Libro Abierto - Ordesa

No havia escalat mai a Ordesa, sempre hi havia algun motiu...o excusa per no fer-ho...jejejeje pero quan el Tersa em va proposar d'anar.hi, no se per que, li vaig dir que si sense pensar-mo.

El plan inicial era fer dues vies, per poder començar per una classica, i aixi veure de que anava el tema ordesia, pero les previsions de mal temps ens van fer canviar de idea, i el Miquel ho va tenir clar, anem a la Somontano que tothom diu que es molt bona i a mes esta bastant equipada.....i amb roca molt bona!!!!!

Ens llevem a les sis del mati, un cafe, unes galetes i cap a buscar el bus, al parquing ens trobem amb el Toti i el Pelut, que van al Tozal a fer la Brujas, i aqui ja em comença a agafar un mal cos......que no m'avandona en tota l'aproximacio!!!!!! el negit era evident davant de l'empresa que m'esperava en la primera visita a la vall!!!!
Pero tot va canviar quan vam començar a escalar, i mica a mica, em vaig relaxar i vaig disfrutar d'allo mes amb una via que trigare temps a oblidar!!!!!

Una via bonissima, molt atletica, amb les reunions equipades, i amb alguns espits als passos mes dificils de placa, que fan que el cap descansi una mica, nomes una mica....bastant mantinguda en 6c mes o menys, i que per mi es el grau obligat com a minim, ja que alguns llargs potser son mes dificils del que marca la ressenya!!!

La roca realment es bastant bona, pero cal para atencio, al cuart llarg 7a+, vaig tenir el meu primer ensurt, quan despres de la seccio de xemeneia vaig arrancar uns quants blocs, que no se com em vaig fotre per sobre les cames!!!!!! per sort amb la ma dreta tenia un bon canto que no vaig deixar per res i em vaig salvar d'una bona volada sobre un alien groc!!!!! la cara dels companys que escalaven la Misogenos ho deia tot....-ja et veiem volant!!!!!! em van dir, que ven parit......
La majoria dels llargs son bons pero cal destacar el Ll 4 i Ll 5 per la seva continuitat, Ll 6 i Ll 7 per el seu ambient i Ll 8 per la seva qualitat!!!!!!


                                                     Arrivant al final del cuart llarg 7a+


                                                     Ambient insuperable a la R6!!!!!


                                                     Arrivant a R8.


    El Libro abierto.

El material que vam portar va ser un joc de tascons discret, aliens groc i verd doblat, i dos jocs de friends del 0.4 fins al dos i un num. tres.
Vam estar set horetes per fer aquesta magnifica via, una bona ressenya la podeu trobar aqui.


Roger

PD: davant les previsions de mal temps per dimecres la millor opcio era marxar d'Ordesa....i acavar escalant al cogost de Ventamillo, pero aixo ja es un altre historia.....




4 comentaris:

Cesc ha dit...

Ei, felicitats pel bateig a Ordesa !! La primera vegada sempre es recorda, oi?

Cesc ha dit...

Ei, felicitats pel bateig a Ordesa !! La primera vegada sempre es recorda, oi?

PASTES ha dit...

Collons colega no pares, mola Ordesa, ara ja estas enganxat de la droga de aquestes parets. Enhorabona per la via, jo vulia anar-hi el dijous i com tu dius la pluja ens va tumbar.

roger ha dit...

cesc tens tota la rao la primera vegada sempre queda...jajajajaja!!!!!

Pastes fem el que podem tu....molt bona la via, pero tenies rao a mi no em van sobrar pas xapes!!!!! el dijous vam fer retirada al ventamillo i molt be pero crec que a ordesa va estar xungo el tema!!!!!

salut companys

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...