dimecres, 4 de maig del 2011

Joan Armengol al Serrat del Moro

Aquest matí hem quedat amb l'Anna i el Roger al Bruc sense tenir un pla ben definit, que si la nova del Luichy a la Pastereta, que si a l'Aeri, etc,... al final hem anat a petar al Serrat del Moro per fer una via ràpida i de poc compromís, la Joan Armengol.
Com diuen el forums de la web, tabé, no mata excepte un parell de llargs guapos, el primer (L1 + L2, que s'empalmen sense problemes amb cordes de 60), i el penúltim, el més obligat i el que val més la pena. El problema és que per enllaçar aquests dos llargs n'has de fer alguns que vas caminant,....Al final nosaltres hem sortit pel darrer llarg de la Ratafia't, per escalar una mica més.
Material: un camalot groc i un de blau, però entren més coses si voleu.
La ressenya, com sempre,  a la noche del loro.
... i com que no hem dut camara de retratar, doncs hi posem música:


3 comentaris:

Llullu ha dit...

Ei canalles!! Jo la recordo una via tirant a justeta... res a veure amb la seva veina "Ratafiat"...jejeje. A veure si us animeu a fer-la!!

tàpia lliure!

Grimpacòdols ha dit...

justeta es generos....sort que jo recordava que la ratafia es bona i els he convençut de sortir per l'ultim llarg, beun troç de l'ultim llarg jejejeje!!!!

Cesc ha dit...

Ei, sou uns dolents, i per demostrar que no és TANT justeta, avui he fet la MIramunda, que podria ser la cosina-germana que viu a Montrebei.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...