divendres, 17 de desembre del 2010

Pilastra dels voltors, Montrebei

Després del dia místic a sant Benet, amb tant bon rotllo i tanta gent i tota la pesca, potser calia aprofitar l'onada de "bones vibracions"... i tensar una mica més la corda.
A Montrebei peti qui peti. I no ens va defraudar gens ni mica. La via, la Pilastra dels voltors, una clàssica que val força la pena i sobretot per un segon dia d'escalada ja que es fa prou ràpid. Roca bona, bastant equipadeta, un xic de calor i solitud total. Té tres o quatre llargs força bons i de dificultat moderada. El llarg que li dónen 6c és tirant a tècnic i molt equipat i els companys el fan que ni s'enteren. Que fàcil és ser feliç.
Per repetir-la en tindreu prou amb un joc de friends i un de tascons i una mica de bona voluntat.
En aquesta ocasió apostem per la cordada a tres; que és la millor opció per fer-la petar i riure's del que escala, fer fotos, comentar la jugada...
El trio catapulta el composen el Salva (un BMA amb qui no havia tingut el plaer fent via. I quin plaer), la Núria (que s'estrena a Montrebei i crec que algun dia repetirà. Està imparable.) i el sapastre que subscriu aquestes ratlles (apostant pel tot o re amb la lesió de l'espatlla. Sembla que l'he acollonit).
En fi, per donar alguna informació útil, diré que la pista des de Biacamp esta bastant transitable i només vam per una mica de patinatge l'últim trosset; cosa que resolem fent una petita sessió de "capoeira" (el Salva sobre el capó aguantant la glaçada).
Per lluny que estigui aquesta paret i per prohibicions que im'posin, crec que no em cansaré mai d'anar-hi. Sensillament: escalar en aquest tipus de llocs em dóna alegria.

Apali, a riure que fa salut!


6 comentaris:

Llullu ha dit...

Ah, Núria, si llegeixes això, aquest cop t'has escaquejat d'escriure, però no creguis que sempre serà així...jeje. A vore si t'ho curres una mica. Salva, merci per les fotos, "estoy en ello".

nenivan ha dit...

felicitats per l'escalada. Una vegada un master em va comentar que amb una escalada a l'any a Montrebei en tenia prou perque la por que passes es tal que et dura durant tot l'any seguent. A mí em passa el mateix i segueixo aquesta norma al peu de la lletra (bé a vegades en fem dues a l'any... a molt estirar)
Enhorabona de nou

Llullu ha dit...

Ei nenivan! No facis cas als masters i ves a Montrebei sempre que puguis. Jo tinc la teoria que quan ja tens la por ficada al cos val la pena aprofitar i fer-ne unes quantes!

Anònim ha dit...

yuyu, mamón passam la topo de "Armats d'Amor" va....!

miquelnargo@hotmail.com

Salut i força al canut.
Bon nadal codolaires!!!

Llullu ha dit...

Miquelot, sapastre! Aquest finde potser pugi cap a les teves terres... Et faig un truc i quedem per fer un got i per això de la ressenya. Sinó bones festes i fins aviat!!!

Mingo ha dit...

Ostres això de fer un 6c i no enterar-te ja m'ho explicaras com t'ho fas. Per fi veig reportatge gràfic, però poc ehhh.
Vinga el que es diuen en aquestes dates bones festes i cuida't

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...