dijous, 8 de juliol del 2010

Serra de les Lluernes. Innominata Cat

Buffff, quina calor, aquesta és una paret nord que rep sol tot el dia, deuen ser coses del mes de juliol,...


La Innominata Cat és de les vies més llargues de la Serra de les Lluernes, però tot i així, els llargs no són en cap cas tan llargs com marcava la ressenya, encara que si no volem dur una vintena de cintes, tampoc no els podrem empalmar.


Roca bona en general, exceptuant la sortida de la R1, i potser algun altre tram aïllat, però res de l'altre món. Equipada generosament, és una via sense cap tipus de compromís, ràpida i poc obligada. Només la fissura de l'inici del segon llarg és una mica més exigent, però sobretot perquè la qualitat de la roca és discreta. Allà hi hem col·locat un alien verd, ja que no els he contat, però no crec que hi hagi tants pitons com marca la ressenya de "la noche del loro". No hem posat res més en tota la via.



Hi ha la ressenya aquí i aquí.

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Aquest dijous tarda érem fent la Ínuk a l'agulla Panxarruda, no vàrem veure ningú però sí escoltar gent, la vau fer per la tarda? a les fotos es veu força sol, també a la tarda?

Cesc ha dit...

No, no pas, nosaltres vam sortir de la via cap allà a la 1h. Encara hi toca el sol a la tarda ? Si és així, potser podieu fregir ous ferrats sobre la pedra,...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...