diumenge, 24 de gener de 2010

BTT per l'Anoia. Igualada - Sant Pau de la Guàrdia - Igualada

Tornem a buscar alguna ruta circular, per no haver de tocar el cotxe, aquest cop per visitar la zona est de la comarca. Són uns 30 km. amb un desnivell acumulat de 650 mts.La pujada cap a Sant Pau, així que sortim de la Conca, la fem per una zona  de bosc frondós,  bàsicament de pins, que no deixem fins a trobar el plà, tocant al Bages on, a part de masies escampades per aquí i per allà, hi ha vegetació diversa, jove, recuperant-se de no sé quin incendi.Un cop passada l'urbanització de Montserrat Park, que sembla més aviat una gossera, el paissatge torna a millorar, i baixem cap a Castellolí per un bosc que combina el pi amb l'alzina.
Poc abans d'arribar a Castellolí hi ha el desviament per anar cap a La Pobla de Claramunt. Suposo que el camí deu ser més bonic que el recorregut que hem fet nosaltres, que no val la pena, ja que va tota l'estona per carreteres asfaltades paral·leles a l'autovia.
http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?&id=260722Aprofito aquest post per recomanar-vos el que ha fet avui mateix Té la mà Maria.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...