dijous, 28 de gener del 2010

Btt per l'Anoia. Igualada - Sant Martí de Tous

L'itinerari que he fet avui es divideix clarament en dues parts. La primera és anar d'Igualada fins al poble de Tous, i la segons, fer una volta pels voltants d'aquest poble.

Durant aquest primer tram es deixa La Tossa de Montbui  a la nostra esquerra, i anem passant per diverses masies més o menys grans, Can Prim, Cal Nieló, i alguns més, fins que arribem al Coll Vic, i ja tot baixa fins a Tous.



A Tous m'esperava el Sergi, que, ni ahir va pujar a la Tossa Plana de Lles, ni avui ja havia fet quasi 400mts. de desnivell. És a dir, fresc, i amb ganes de mostrar-me la seva ruta d'entrenament habitual.
O sigui que, després d'un petit avituallament, sortim de Tous direcció la Muntanya de la Perera, fins a la carena, que seguim cap al sud paral·lela a la de la Tossa de Montbui.

                          

La veritat és que el paissatge no varia massa: boscos de pins alternats amb prats i masies, destacant Ca l'Amigó, la Torre de l'Aubareda i Cal Menjapalla.
Fem via encara direcció l'Ermita de la Mare de Déu de la Roqueta, però ja no hi arribem, perquè hi ha gana i jo ja no puc dir ni fava.

                          

Per sort, després de dinar, em tornen cap a casa en cotxe,....



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...