dimecres, 28 d’agost del 2013

MARAGDA AL PELADET

Amb aquesta via si que puc dir que ha caigut un mite, no se per que, però era una via que em feia molt de respecte, i ahir per fi, la vam repetir amb el Marc.

La via ens va agradar moltíssim, com totes les de la paret, escalada sobre unes plaques de roca molt bona, menys el primer llarg en fissura i el cinquè amb una roca a estudiar.
El primer llarg, igual que quan vaig repetir SATÈL·LITS DE DESIG, em va semblar molt dur per a mi, bones tibades en diedre fissura desplomada, que et deixen els braços ben encesos quan arribes al pas "dur"....i això escalfant....
El tercer llarg es d'escàndol!!!!!! flanqueig molt llarg a esquerres fins a un primer burí que costa de veure i dallà diagonal a esquerres i navegada per placa amb roca boníssima i nomes quatre burins en quaranta metres!!!!!
El cinquè llarg la roca esta una mica crostosa, sobretot a l'inici del llarg, però les assegurances no estan lluny, ens va semblar fàcil en comparació als altres dos 7a.
El sisè llarg es molt bo, la dificultat la dona un pas bastant morfològic en flanqueig i ben protegit.

L'estat dels burins es molt bo en general, i totes les reunions menys la segona tenen tres peces. Vam anar-hi amb un joc d'aliens i camalots 0.75, 1 i 2, nosaltres no vam posar el 2 enlloc, i un joc de tascons.
Vam passar-hi unes 5:30 h.amb els ràpels, per la Destellos es baixa en tres llargs ràpels, i vam fer anar aquesta ressenya, que es molt acurada en el traçat.



                      Primer llarg, diedre desplomat de 7a.


                     A dalt i a baix dues imatges del mar de pedra del tercer llarg, 6a/b.





    Cinquè llarg, placa de roca una mica crostosa, 7a...


                      Començant el magnific sisè llarg, 7a.

En resum una via magnifica que no heu de deixar de fer!!!!!

Roger.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

es en marc çercos??

Grimpacòdols ha dit...

sip es en cercos!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...