dissabte, 19 de gener del 2013

PARET D'ARAGO I QUELCOM MES...


Aprofito avui que plou per seure davant l'ordinador i explicar les escalades de la setmana passada...una setmana que va ser mes curta del que volíem, ja que la neu ens va fer fora el diumenge al mati!!



La intenció era passar sis dies escalant per Montrebei, el primer dia de pujada, vam para al la presa de Canelles i vam repetir un parell de vies molt interessants, la Barreiros i la No entaleguis, les dues en escalada basicament de fissures i semi equipades.

Unes fotos de la Barreiros.





A la tarda vam marxar cap a Montrebei, per dormir al pàrquing de la Pilastra, on l'en dama al mati el Josep ens ve a trobar a les vuit en punt.
La via escollida per avui es la Femme Fatale, i no podríem haver triat millor!!!!!! em falten adjectius per descriure aquest magnific itinerari, del tot recomanable, amb una roca exel.lent, em va dir el Josep, que era la segona vegada que la feia, que el llarg del desplom estava molt mes sanejat que quan ell havia passat fa cinc anys.
L'equipament es molt encertat, i ja nomes al primer llarg  veus que les formes de la roca permeten assegurat-te amb alguns ponts de roca, la majoria posats.
Escalem a bon ritme i en quatre horetes tenim la feina feta, i a mes amb sorpresa, encadeno tots els llargs!!!


                     A dalt i a baix, dues imatges del primer llarg.




    Inici del segon llarg.



                     Començant el tercer llarg.



    Dues fotos de l'exel.lent quart llarg!!!!!


   La placa desplomada del cinquè llarg.

Un cop acabada la feina el Josep i jo fem material i ell comença amb la baixada, el dissabte treballa i vol avançar feina, i jo mes feliç que un tornavís, em quedo estirat al cim prenen el sol i esperant que l'Oscar i el Sergi surtin de la Puñalada trapera.


                     L'Oscar sortint de la Puñalada trapera.

L'en dama canvio de company de cordada, escalaré amb el Raul, company de feina, es el primer cop que escala a Montrebei, així que triem una via que a priori es rapideta i a mes te alguns parabolts... la 7 venas.
A mi no em va agradar especialment, es clar que el record que tenia a la ment del dia anterior també ajudava, la via es rapida de fer, 4:30 hores, i te alguns llargs molt bons, a destacar el quart llarg, de continuïtat, i els dos últims contant el de sortida de la Cistus.

Això es tot el que la meteo ens va deixar fer, ara nomes esperar per tornar a la Pilastra i repetir les altres vies que hi queden!!!

Roger







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...