dissabte, 17 de novembre del 2012

Fragua de Vulcano i Xics Antirobo

Doncs finalment, després de no sé quantes setmanes d'inactivitat, i veient que ningú piula, m'he decidit a treure la pols al blog i publicar aquestes dues batalletes que vam fer la setmana passada amb el Sergi per la comarca de l'Alt Urgell.

La Fragua de Vulcano a Perles és una via mixta que en artificial arriba fins a A2+ (suau, diria jo), i sempre sobre bona roca.


El primer llarg diuen que surt 6b+, però si ho fem en lliure, caldrà una mica de morro per anar de xapa a xapa sense posar cap peça. Jo ho vaig forçar en artificial, tot i que sense clavar cap clau, i vaig empalmar sense problemes el primer i el segon llarg.




El tercer llarg és un diedre fisurat on podrem posar a discreció tot tipus de pitons, des d'"V" i universals petits fins a algun "bong". Igualment, també entrarà algun friend i fisurer.



El darrer llarg és més espectacular que difícil, ja que algun parabolt de tant en tant aturarien una possible caiguda, que en el pitjor dels casos seria una mica llarga, però al buit.


Malauradament, vam haver d'abandonar una "P" negra que no va voler sortir. Si el següent repetidor té més paciència, habilitat o força i la pot recuperar, millor que millor.



De la Xics Antirobo a la Serra de Sant Joan hi ha moltíssima informació i comentaris pel ciberespai. Hi ha gent que els ha agradat molt i d'altres que no tant. Nosaltres érem dues cordades, i podríem ser ben bé la representació de la societat, ja que, en el nostre cas, també hi ha qui li va agradar i qui no.


El que no és opinable és que en general la roca és bona o molt bona, hi ha molts parabolts, però malgrat tot, val la pena pujar dos o tres friends mitjans.











Cesc.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ja mola que deixeu algun clau al darrer llarg. que espera el rotpunkt i ja aniran bé.

Salut maquines.
M.Blanco.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...