dilluns, 4 de juny del 2012

JE'LETRUVE


Una trucada d'ultima hora i ja esta tot decidit, dema anirem a provar sort a la paret de la cascada!!!! despres de llegir la piulada del pastes al seu blogg no ens podiem esperar mes ja que la calor ja apreta fort!!!!!

La veritat es que la paret impresiona, tal i com diu el Josep no sembla creible poder passar en lliure o quasi jejejeje, pero al final et fas un fart d'escalar en lliure amb un grau mantingut entre el 6b/c obligadet pero sense patir gens!!!!
El segon llarg 7c?? (6c/A0) et posa a to nomes sortir de la R amb un xapatge tens i despres no es facil fins al tram marciano, surts amb tres A0 i despres facil fins a la R.
Al tercer llarg 7a+/b no es obligat i es pot fer amb Ae pero en lliure surt, a mi no!!!!!, pero el Pau el va encadenar de segon, encara es una mica brut, sobretot de peus, va dibuixant una diagonal a l'esquerra bastant fineta i al final del llarg es posa tieso i desplomat amb uns passos atletics i amb bon canto.
El cinque llarg es un dels millors 7b+ amb un pas a bloc molt marcat, la primera part del llarg es una placa de 7a mes o menys de regletes i passets fins, despres un pas molt a bloc i un tram de 6b d'anar fent fins a la reunio.
El sise llarg 6b+/c potser es el mes "lleig" per la qualitat de la roca, que en el pas mes dificil es dolentissima, tal com diu el Pastes s'ha d'encarar per la dreta dels parabolts, aixo si, no patiu que es ben protgit i es pot fer un Ao.
El sete llarg 6c no te cap desperdici!!!!! es brutal, amb una sortida de la reunio desplomada per despres entrar en una placa coralina de pelicula, oi Pau!!!! jejejejeje.
La resta de llargs no tenen res d'especial menys l'ultim....on la sortida de la reunio es una mica expo....cal mirar be per on anar!!!!!

Una bona via, on la feina de neteja i els parabolts fan possible gaudir a tope, i mes si estas fort per encadenar els tres llarg de sete grau!!!!!!
Pel que fa al tema material nosaltres duiem el de la ressenya, i no vam ficar res fins al penultim llarg....un diedret desequipat pero facil, potser han afegit parabolts????

Per l'aproximacio i la baixada es fa tot pel cami de la ferrada, amb 40 minuts pujes a peu de via i un cop al cim per terreny evident, primer remuntant, fins trobar el cami de baixada de la ferrada, en poc mes d'una hora ets al cotxe.


                                         El Pau al sete llarg


Roger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...