dissabte, 24 de març del 2012

UESMAP, CINGLERA DELS ESPLOVINS



Ara deu fer poc més de 10 anys i gràcies a una topo que em va passar en Picazo, de la meva primera visita a aquesta pared. La ferrada encara no estava acabada i la carretera del pantà podria perfectament formar part d'un tram del rally Catalunya Costa Brava. A aqueslla sortida solitària a "El pirata solitari", la van succeir diferents visites: Alfa-Centeauro sortint per la Platínium; Justel Hita Picazo (de les primeres repeticions)...



Tot i  no ser una pared amb  poca continuitat i tenir l'inconvenient de sentir els cotxes de la C-13 com pugen a skiar i a comprar tabac i sucre, si que és cert que és un bon lloc per fer metres a prop del cotxe i amb una graduació suau, és a dir, perfecte per tornar a la roca després d'un hivern que ha anat més sobre fustes que sobre peus de gat!

4t llarg

La UESMAP és una via oberta fa ben poc pel David Hita.Situada uns metres a l'esquerra de la UES, és una via amb prou continuitat, llargs verticals i equipament generós que només caldrà complementar, pels més porucs, amb un semàfor i camalots C1 i C2 i 16 cintes, algunes de llargues (nosaltres anavem amb corda simple de 70...).




L9, molt bonic!
3r llarg, placa molt guapa


                                   
L1 llarguissim i de pila. mencions especials tb pels L3 V+ molt bonic, L8 que no m'ha semblat tan dur (a la topo del David li dona 6b) i L9, un llarg d'aquells desplomadets i amb uns cantos tan grossos que sembla q enlloc d'agafar-los tu, t'agafen ells... ah, els dos curts trams de feixes que hi ha, els hem empalmat amb els llargs    que els precedien (recordo que anavem amb corda de 70m!)

topo casolana


total unes 5,30h per fer la via més una hora de descens que millor no fer de nit!

Serà una clàssica, ODIO LES FERRADES!!!!

riki

3 comentaris:

Anònim ha dit...

falta el pitó d'abans de l'últim parabolt, com a mínim, i queda un tros una mica expo, ja que costa posar-hi ferralla

A més a més, alguna anella de pitó té la soldadura trencada!

tot i així, la via és molt bona, necara que sovint busca lo difícil i bona pedra i no lo lògic

Anònim ha dit...

estic parlant del primer llarg!

Anònim ha dit...

Doncs a data d'avui, 3 de novembre de 2012, també falta el penúltim pitó del primer llarg. No sé si et refereixes al mateix, per sobre d'aquest que falta només hi ha un altre pitó i la reunió. Tanmateix, l'escaqueig cap a la UES és fàcil i temptador.

Cesc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...