diumenge, 20 de març del 2011

Montrebei. Desequilibri Hormonal

A través d'aquest missatge encriptat, gentilesa de Movistar, quedem amb l'Enric per anar a repetir aquesta via a Montrebei:

     "Si Frances para Hans trucan das pero mi tia y Karen para mamas (?) calamar, vale? Venga, a ver si le."

Jo, més o menys coneixent el context interpreto: "Si Francesc, però ens truquem després al migdia i quedem per demà (?)".... i la resta se m'escapa.

E fet és que vam quedar amb l'Enric i dissabte al matí a les 9h. a Ager, i al final, el Llullu també s'hi va apuntar i vam fer cordada de tres.

Bastants cotxes al prat, gent al Cau de l'Indi, a la Globeros, a la del Tronko, i nosaltres a la Desequilibri, a disfrutar tope de la bona roca, de les fisures, de la temperatura i de la temperatura, que la primavera ja està que truca la porta,...

Com que les tres o quatre fotos que vam fer a la paret són una bírria, poso les de la Gemma, que ens va acompanyar i se'n va anar a passejar amb una càmera de veritat i una mica més de criteri que nosaltres a l'hora de disparar.






Una bona ressenya actualitzada la podeu trobar aquí.

3 comentaris:

Llullu ha dit...

hosti Cesc, veient que els teus "posts" ja són més que interessants, aprofito el moment per acomiadar-me com a blogger i dedicar-me una mica més a escalar i altres coses més profitoses... Ens veiem fora "l'intermon".

Mingo ha dit...

Pobre de tu Llullu que t'acomiadis. Escolta i el reportatge gràfic?. No funciona la màquina o no et recordes de dur-la?.
Enhorabona als tres per l'activitat

albertganxets ha dit...

mira que n'ets de bandarra: fer cap a montrebei i no avisar als amics...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...