diumenge, 13 de febrer del 2011

Un parell de vies per Agulles.

Animat per la notícia del reequipament de la Jimmy Jazz, el Sergi em proposa d'anar a fer-la aquest diumenge al matí, fent cordada també amb l'Anna, que ja l'havia fet, però que cap problema amb repetir-la.



Excel·lent via de dos llargs perfectament equipats (i ara amb parabolts), amb l'única pega que és que se't fan massa curts.




El primer llarg, de presa petita, postureta i bastant vertical, i el segon, menys homogeni, amb reposos i canto més gros en general. Ressenya del Luichy.




Per acabar d'aprofitar el matí, escollim una clàssica menys repetida (suposo) i també bastant més fàcil, l'aresta Brucs de l'Agulla dels Espeleòlegs. Primer llarg molt curt fins a una reunió que es deixa reforçar molt bé amb friends, tricams i un bon pont de roca, i després una sortideta fina fins a un cap d'espit. A partir d'allà, fàcil fins al cim assegurat amb dos o tres spits vells.
Cal portar un parell o tres de plaquetes recuperables i algun catxarro per reforçar la reunió. La roca és molt bona i des del cim es pot baixar per la mateixa aresta amb un sol ràpel des de la savina del cim.

Ressenya extreta d'aquí
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...