divendres, 12 de novembre del 2010

El Roget, via Prima

Fa un parell de setmanes, amb el Santi, un company de Barna city vam aprofitar el bon sol que feia per pujar al Pedra. Cara sud, of corse. Un cop allà estavem entre pujar a dalt a fer una vieta full equip o quedar-nos al roget a fer alguna fissures. Ens vam decidir per aquesta segona opció. I quina senyora via, renoi! Ens va agradar d'allò més, comença amb uns llargs bons, els del mig molt bons i els últims exel·lents. Es tracte de dos últims llargs que ronden el 6b de diedre perfecte i fissurat amb algun que altre desplomet amb molt canto i reposos. Els friends hi entren a "caldo" i, a més, alguna ànima caritativa ha tret els parabolts de l'últim llarg necessitant el mateix material. Així que ara la via és més atractiva, interessant i homogènia. Només una cosa a retreure, tant de bo tingués uns metrillus més!!!!!jijiji

                                                     Ressenya extreta de"lanochedelloro.com"

Kiku 


p.d.: Us poso un link d'un altre "solo", aquest de casa nostre.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

kikot... el ojo que todo lo ve et controla (el gran hermano esta lluny pero esta present) Aviam si em fots un correu fanatic despres del que vaig fotre l'altre dia... aupa llargarut!

marsi

Anònim ha dit...

Arriben els dies al Roget!! quin racó!!


però t'escric per un altre tema..

Blogsdeescalada.com aprofita els continguts del teu bloc per guanyar pasta i tu sense enterar-te'n. Tu t'ho curres y ell se n'aprofita. Roba els teus posts i els edita en el seu site. Això és il·legal i demostra una falta de respecte pels continguts que tu has creat. La visita compta per ell i no per tu. Escriu-li un mail demanant-li que enllaci directament amb el teu blog. Entre tots fem. Entre tots podem. Volem enllaç directe a les nostres creacions.

Llullu ha dit...

Visca aquestes ànimes caritatives!!
QUE N'APRENGUIN!!!
Kiku, ves entrenant que quan em recuperi comencem a taxar a llistota que tenim pendent...
Ep Cesc, tu que ets el tècnic, a veure si podem fer alguna cosa amb això del "blogg copion". Emvia'ls un virus que es caguin a les calces!! JEJEEEEEEE!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...