dilluns, 21 de juny del 2010

La Mussara. Hèrcules Incuarterable + Preludi d'un Desig

Avui he anat amb el Soloist cap a la Mussara a intentar escalar aquesta via que surt a les 100 millors, la Hèrcules Incuarterable. És cara sud, i anar-hi a mig matí poc abans de Sant Joan podria semblar una bogeria, però vista l'experiencia d'ahir a Siurana, m'he arriscat, i m'ha sortit bé.
El primer llarg l'he trobat boníssim,  roca excel·lent, amb una reunió còmode i a prova de bombes, tres parabolts.
El segon, ja fins al cim, no m'ha agradat tant, més discontinu, i a la meitat, seguint la línia de seguros, he anat a parar a la veïna Preludi d'un Desig. Anava pujant tranquil·lament fins que m'he trobat envoltat de parabolts a dreta i a esquerra, per dalt i per baix. Penso que potser estan massa apretades, no ?
En qualsevol cas, penso que la dificultat no deu variar massa.
La línia està equipada. Tot i així, si es va una mica just de grau, els fissurers i els friends es poden posar sense problemes a quasi qualsevol lloc.
Es fa còmodament en dos llargs , que després es poden rapelar amb un 70 aprofitant una reunió que es troba en línia recta.

Com que no hi ha fotos, enllaço un video del youtube que és un fragment d'una pel·lícula d'economia que es titula "El Concursante". Sí sí, d'economia. I és molt recomanable, es pot veure tota al Youtube i està dividida en 8 parts.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...