divendres, 21 de maig del 2010

MONTREBEI: TEMPESTA NOCTURNA

Diuen que a la tercera va la vençuda o que no hay dos sin tres...donsc si a la trecera...per fi hem fet la tempesta, i es que despres de dos intents frustrats per raons que no venen al cas, o si...pero tan fa....el dimecres vam repetir aquesta fantastica classica de Montrebei, amb el Sergi i el Llop
.
Que puc dir de la Tempesta, justa reputacio per una via que no es facil, pero que es deixa anar fent bastant be. El martell es pot deixar a casa ja que el primer llarg te tres claus en el lloc del desprendiment i es passa be en A0, dos claus els vam deixar nosaltres en un intent al mes de novenbre, i de moment encara i son!!!!
El sete llarg es increible i els dos primers potser els mes dificils, pero tots els llargs son molt bons i sobre una roca terrible.

Les reunions estan totes o casi... amb un o dos parabolts, a mi em sembla perfecte....
Per repetir la via vam anar amb la ressenya del luichy, molt bona com de costum, i pel tema material tambe vam agafar el que hi deia i potser vam repetir algun alien, tascons i quinze cintes.
El tema de l'horari es una mica relatiu, pero per tenir una orientacio nosaltres vam trigar set hores amb cordada de tres, i sense encantar-nos!!!!!
Una molt bona via en un lloc sempre espectacular.

El tema de les fotos esta complicat en aquet blog.....

Roger.

1 comentari:

Mingo ha dit...

Enhorabona per l'activitat, Roger. Veig que tu tb ets de la cofradia del Llullu, pel que es refereix a les fotos. Salut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...