dimecres, 30 de desembre del 2009

Montral està de moda.


Doncs sí, Montral està de moda. Avui érem 6, contant el xofer que ens ha dut amb la limousine fins al camp de futbol. Primer havíem dit d'anar a Àger, però no perquè hi plou. Pla B, la Pauta, però tampoc perquè també potser hi plou. Plà C, Montserrat, tampoc perquè ja hi anem massa. Pla D, pujar al Ripollès, i allà decidiriem. Tampoc perquè està lluny. Pla E, Prades, i aleshores hem començat descartant Montsant - perquè no és Prades -, Siurana - massa guiris -, Arbolí - fa venir pipí -, i finalment algú ha proposat Montral, i tots hem fet un OOOOOOH! Com no hi havíem pensat abans!!!
I arribem al pàrquing, després del cafè, i la sorpresa ha estat trobar-nos la marabunta d'escaladors cap a les parets. Dotzenes i dotzenes d'escaladors i escaladores ocupant tots els sectors i totes les víes. Però com que nosaltres som bons, les víes difícils estaràn lliures, hem pensat, però no, no ha estat així, fins i tot les víes de més de V+ estàven ocupades.
De manera que, fent un canvi de plans d'última hora, i aprofitant el solet que hi feia, ens hem tirat al riu, hi em cantat, i hem fet rebotar les pedretes planes sobre l'aigua:



Aquí us deixem unes fotos de la setmana que ve, que hi tornarem, a veure si tenim més sort i no hi ha tanta gent:







Grimpacòdols.

4 comentaris:

Grimpacòdols ha dit...

eis cesc quina passada aixo de montral no!!!!!!!!! aixi ara es podra anar a margalef sense aglomeracions no???? a per cert molt bones les fotos vingudes del futur.......!!!!!!!

Cesc ha dit...

Sí que han quedat bé, però jo no n'he fet,....perdó, no en faré ni una.

Llullu ha dit...

llàstima del "modelu" que posava en moltes fotos... per un dia que escalo i em feu passar aquesta vergonya. quins malparits.
Bon any a tots i sobretot a totes. JE JE
Llullu

Mingo ha dit...

Eiiiiiiii Llorenç no protestis que t'han fet unes fotos superguapes. Bon any et truco

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...