diumenge, 15 de juliol del 2012

Los prismaticos de Gavin - Ordesa



Dijous repetim visita a Ordesa, i es que ja mo van dir que un cop comenses amb aquesta vall es dificil deixar-ho.....
Si la primera visita a Ordesa ja va ser prou ambiciosa per mi, que era el meu debut, la segona no va ser pas per anar a repetir una clasica, pero tot arrivara, o aixo espero Miquel!!!!!!
I es que vaig tornar a pujar amb en Tersa, i com no podia ser d'un altre manera, amb aquet noi no pots anar a fer coses tranquiles......pero jo tambe i poso de la meva part, i es que s'ha d'aprofitar quan t'acompanya un company de cordada que et pot treure les castanyes del foc en un moment donat!!!!

Aixi que repetim el guio de la seman anterior, despertador a les 5:30, te, galetes i cap al bus.
Aquesta seman hi ha molt ambient al parquing de Torla, i coincidim amb bastants amics i companys, tots amb les seves vies escollides, i amb tots els bartuls a l'esquena enfilant cap al bus que ens deixara al prat.

La via escollida per aquesta semana Los prismaticos de Gavin, i el motiu una piulada den ganxets, ja que es una via molt nova, del 2008, i a priori no entraria en la meva llista de prioritats, pero llegint i rellegint el seu post i parlan amb en Tersa sembla una bona opcio per un " plat unic".....
Realment la via es molt bona, dificil, amb llargs amb roca dubtosa...el primer llarg es d'aquells que fa de filtre, molt mantinguda en sete grau, i amb un equipament acceptable.
Mencio especial es mereixen el segon, tercer i sise llarg, tots molt bons i amb bona roca, tot el contrari del sete, a la ressenya original veureu que hi posa llarg serios....i deu ni do si ho es, un 7a dels macos!!!!!!
L'ultim llarg tambe te la seva historia, un pas cabron sortint de la reunio m'espatlla l'encadenament....snif snif....pero el millor esta per venir, roca espectacular hi ha navegar per placa obligadeta de sise grau.

En resum una molt bona via, que et deixa ben a gust, i que per mi es un bon plat unic jejeje, on cal escalar i estar al cas de la roca en algun tram.

Vam estar-hi 8:30 hores sense corre, per que no es pot.....i vam anar amb dos jocs d'aliens i camalots fins el tres.




                     Segon llarg, 7a.


                                    El Miquel al segon llarg.


                                    Arrivant a R2.


                     Arrivant al final del tercer llarg, 7a bonissim!!!!!


                     Encetant el cuart llarg 6b+.


                     Mirant com encarar el pas dur del sise llarg, 7a+.


                                    Arrivant a la R6.


    Desmontant el sete llarg 7a serios......que el Miquel va resoldre amb temple!!!!!!!

PD: espero que en la propera visita caigi una clasica!!!!!!!!!

Roger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...