dissabte, 19 de novembre del 2011

Cresta Urquiza-Olmo al Montsec d'Estall.

Aquest post només és una excusa per posar una mica de text a unes fotos bestials que va fer el Sergi, mànager del Grimpacòdols Team, durant la cresta Urquiza-Olmo que vam fer la setmana passada al Montsec.
El cas és que anàvem a escalar cap a la Paret d'Aragó, però, malgrat que el meteocat havia jurat i perjurat que faria sol i que les fisures estarien seques, quan vam baixar del cotxe, fotia una rasca de mil dimonis i la boira ni tan sols ens deixava endevianar per on anava la via que teniem pensat fer, i les fisures no tenien pinta d'estar seques.
Normalment, el plà B en aquests casos sempre és el bar, però aprofitant que la pista aviat serà una autopista, ens vam arribar fins a Montfalcó a veure si per casualitat tenien la ressenya de la cresta en qüestió, que tots sabíem que existia, però ningú no l'acabava de situar.

Al matí, esperant el sol del Meteocat






Bingo !!!, El cel no es va aclarir fins ben passat el migdia, i ens va deixar fer unes fotos que parlen per sí soles. Gràcies Sergi.

Cesc

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Excel·lents les fotos!

Jaumegrimp ha dit...

Molt bona la foto de l'esperó, és de la cresta?

Cesc. ha dit...

Sí, a la cresta hi ha dos llargs que podríem dir d'escalada, que són el primer i aquest de la foto, que crec que és el setè. La resta són grimpadetes i ressalts de com a molt quart grau. Lo millor, però, les vistes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...