dissabte, 30 d’abril del 2011

Pic Cordier 3.254 mts.

Aquesta setmana de temps incert típicament primaveral ha respectat bastant la zona de Benàs i s'ha pogut fer activitat aprofitant sobretot els matins.
Tant és així que tota una colla d'élèves que hem anat a petar a aquesta vall hem fet dues activitats amb esquís ben guapes que, com cada any per aquestes dates, tenen els dies comptats.


La cota de neu permet posar-se els esquís a només 15 minuts del pàrquing de la Besurta (per variar, a petar de cotxes), i el dimecres encara vam poder passar per tot el recorregut fins al refugi sense tocar pedra.


La neu, a la primera part del recorregut, molt regelada, però no fins al punt de fer imprescindibles ganivetes o grampons, i com que havia nevat durant la setmana anterior, cada cop la traça es feia més segura.


I precisament per això, perquè havia nevat els dies previs, vam poder disfrutar d'una neu en excel·lents condicions fins ben avall.





El Pic Cordier és una excel·lent alternativa si ja heu fet la visita obligada a l'Aneto, té un desnivell considerable i un descens llarg que si es troba en bones condicions, farà que poguem disfrutar d'una bona esquiada. Només cal tenir en compte que les primeres pendents tot just baixant del cim són una mica exposades i més dretes, però aquestes es poden fer a peu sense problemes.
Jo penso que si es manté encara uns dies aquest temps primaveral, li queden ben bé un parell de setmanetes per poder anar-hi i passar-ho bé.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...