diumenge, 24 d’abril del 2011

Caminada pel Montsant. Albarca-Cabacés

Aquesta diada de Sant Jordi hem decidit amb una colla de locals baixar cap al Montsant, no a escalar, sinó a caminar. Hem vist la "cara B" del Montsant. No hi ha parets, ni  parabolts, ni cintes express, ni gri-gris, ni pilla'm que desploma.
L'únic que necessitem per fer l'excursió Albarca-Cabacés és un bon calçat, un mapa, menjar i beure, i en el nostre cas, un bon impermeable.

L'Ermita de la Mare de Deu del Montsant

L'excursió té poc desnivell, uns 600 mts, i els fem quasi tots al principi, entre Albarca i la Roca Corbatera, després va planejant tota l'estona per la carena del Montsant, on el camí va sortejant els petits turons que anem trobant.

Roca Corbatera

El Pic de la Roca Corbatera és el punt més alt de l'excursió, nosaltres vam arribar-hi però no vam veure res, ja que vam estar molta estona envoltats per la boira.

Poc després de passar per la Cova Santa

Vam portar també el frontal, no per por que se'ns fes de nit, sinó per fer una visita a la Cova Santa, que té una entrada molt estreta, però que ràpidament es fa gran a dins i ens hi podem posar drets.


El recorregut segueix quasi tota l'estona unes marques de GR, el 174-1, fins pràcticament el punt geodèsic de La Cogulla.



A partir d'allà hi ha un tram on el camí està senyalitzat amb pintades grogues, però ja de baixada hi ha moltes alternatives per arribar a Cabacés.


Cabacés, final de trajecte.



1 comentari:

Llullu ha dit...

Així és com fem país per la diada? fugint del passeig ple de paradetes de llibres, de les sardanes a plaça, i de les caramelles i els balls de bastons?
Això se'n va a can pixa... jejeje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...