dilluns, 2 d’agost del 2010

Ordesa. Anthropos.

Com que ens va agradar, l'endemà de la Zaratustra, vam decidir quedar-nos a la vall i fer una altra via.
Ens vam decicir per l'Anthropos, ja que en teniem bones referències, i a més, ens servia per pujar al Tozal i de passada canviar de paissatge.


El que no esperàvem era coïncidir-hi tres cordades, i ningú ni a la Ravier ni a la Brujas-Franco Espanyola. Per sort, ja a l'autobús, una de les tres va decidir no presentar batalla a l'aproximació i cedir-nos el pas, ja que ells eren tres i presumiblement anirien més lents. La tercera cordada anava més enrera, i quan van veure el panorama, crec que van pujar per la Ravier.


Als dos primers llargs, la principal dificultat rau en la qualitat  de la roca, discreta en algun punt. Tot i així, el més compromès és el quart, o cal escalar un tram ben llarg de V+/6a sense protecció. Les ressenyes aquí dibuixen un pitó que no hi és.


Més amunt, el sisè, està força equipat i tot i que en lliure és molt difícil, si anem fent trampes, posant algun friend entre peça i peça, es fa sense gaires problemes. Els dos darrers no tenen massa història, i apurant els 60 mts. de les cordes, potser sortint una mica a l'ensamble, es poden fer en un de sol.


El material que hem fet servir és el típic, un joc i mig de friends (camalots fins el blau), i els fissurers. Les reunions estan més o menys equipades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...