dijous, 20 de maig del 2010

Montrebei. Le Fil d'Ariadne.

Cop de volant de darrera hora, i és que avui, fins que hem arribat al prat, la idea era fer "El Congrés dels Solitaris" amb el Sergi i el Llop, però és que ahir van fer la "Tempesta Nocturna", i van acabar tan cansats, que avui no volien ni sentir a parlar de tornar a la paret.
Jo anava amb el Pastes, i quan ens hem trobat que l'altra cordada no ens seguiria, m'ha proposat d'anar al "Fil d'Ariadne", ja que "El Congrés" ja la tenia tatxada.
Ni ell ni jo teniem gaire bones referències de la via, jo fins i tot em pensava que calien claus, almenys per reforçar les reunions, però com que ell tenia clar que no calien, hi hem anat.
Crec que la via, amb la ressenya del llibre del Luichi es segueix prou bé, ja que l'inici no dóna lloc a confusió, i a partir d'aquí, seguir la línia més fàcil i lògica. La pedra en general és correcta, estàndard de Montrebei, i tampoc és tan lletja com ens havien dit.
Efectivament, no calen claus, nosaltres hem portat un joc d'aliens (el negre inclòs), i camalots fins al 3'5, repetint els mitjans (amb un parell d'Omegas), i el 3, a més del típic joc de fissurers. Potser no ho hem utilitzat tot en tots els llargs, però en un moment o altre ho hem acabat utilitzant quasi tot.
Quan hem arribat a la 8ª reunió, en lloc de sortir  per la via pel tram comú amb la "Nàufrags", hem optat per anar cap a la dreta a buscar la GEDE, més que res per curiositat. Aquí el llibre no està ben dibuixat, ja que al final de la feixa s'ha de fer un ràpel curt per ficar-se dins la canal de la GEDE, després,  podeu guardar les cordes, ja que se surt caminant.
En total, poc menys de 5 horetes, i les fotos les podreu veure al bloc del Pastes quan faci el post.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...