divendres, 29 de juny del 2012

BELLADONA + IGLESIAS -TORRES-CASANOVAS A FRARES


Bona combinacio de dos itineraris als Frares Encantats, per escapar-se una mica d'aquesta calor infernal!!!!!
a la Belladona vam fer cordada amb en Tersa i el Pastes, i la Iglesies la vam fer amb el Josep, el Tersa ens va abandonar a contracor...jejejeje.

Belladona, via bonissima de mentalitat esportiva, amb tres llargs de placa equipada amb parabolts, be la segona meitat del tercer llarg recorre la part final del cuart llarg del diedre CADE, i tambe una part del cinque fins que es desvia a l'esquerra per un terreny una mica trencat, nosaltres seguint els ciberconsells vam sortir per la CADE.


Mencio especial al segon llarg, de continuitat sobre una placa de forats generosos amb algun passet mes fi, es increiblement bo!!!!!!!


La via es molt rapida de fer, ja que esta practicament equipada, nosaltres portavem friends del 0.75 al 3, que son necessaris per l'inici de la via i per sortir per la CADE.
La ressenya la podeu trobar a la guia de la nord del Luichi o aqui.


Iglesies-Torres-Casanovas, segona via del dia, aqui haig de dir que em vaig endur una sorpresa amb aquesta via, si mires la topo de la guia de l'Hita veus una linea dAe de dalt a baix, i quan et diuen que surt en lliure penses en graus marcians....donsc res mes equivocat, es una via cinc estrelles, que s'escala tota en llieure i no supera el 7a+,be tota menys un pas de l'ultim llarg, a la bola per fer cim, diuen que es 6b?? pero naltros no el vam ensumar, es molt  a bloc......
El reequipament es encertadissim i et deixa escalar en lliure amb molta tranquilitat.
Els graus proposats que he trobat a internet coincideixen bastant amb el que ens va semblar a nosaltres L1 6c / L2 7a+ / L3 6c / L4 6b+/c i L5 6b??.

De material passes amb un bon grapat de cintes, la via es molt recomenable i gens obligada ja que entre els parabolts hi ha els burins vells, la roca es molt bona en general.

El tema de les fotos no acava de rutllar, aixi que si en voleu veure quan el Pastes faci la piada suposo que en penjara alguna mes que jo!!!!!

Roger





5 comentaris:

Llullu ha dit...

Cagundéu! Cliqui claca quin farcellet de vies que t'has grimpat últimament!!
A veure si un dia d'aquests em treus del cau i mirem d'arrencar algun còdol...

Grimpacòdols ha dit...

llullu va no ploris tant!!!!! a veure si algun dia fem una quedada de grimpacodols!!!!!!

salut mestre!!!!!

Cesc ha dit...

D'acord !!! Jo vindré amb la Grimpacodoleta !!

Llullu ha dit...

Ja trigueu a posar lloc i data!

roger ha dit...

el lloc.....indiscutiblement el paradis dels codols!!!!!!! la data no se....ara marxo cap a ordesa, potser la semana vinent???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...