dilluns, 4 de juny del 2012

GLOBEROS EN ALASKA

Dilluns matinem i anem cap a Montrebei amb el Marc amb la idea de repetir la Globeros.

Sembla que la calor no fa por, i quan arrivem al prat ens trobem tres cotxes!!!!! clar que es festa a barna, i potser i ajuda....

La via es molt bona!!!!!! amb una roca quasi sempre exel.lent, menys l'ultim llarg, i amb bastant equipament, claus i parabolts.
Al primer llarg ull amb el piano de cua del diedre!!!!!!! 
El segon llarg ja et fa escalar amb un passet finet per arrivar al primer parabolt, despres una travessa a dretes i una apretada per sortir del dos claus.
El tercer llarg ja es un altre historia, el tram entre els dos parabolts es cabron, no tant per lo dificil d'escalar,si no per protegir-lo!!!! potser es el tram mes obligadet.
El quart llarg es inmens!!!!!! entrada en diedret per anar a la dreta en una travessa fineta i una mica obligada, sobre roca vermella bonissima, quan acaves la travessa tens un repos que mes val aprofitar, i despres gas per placa fineta i final de fisura, bonissim!!!!!
El cinque llarg te un passet per xapar el parabolt, i anar fent fins a la R.
El seguent llarg, molt marcat per un pas molt a bloc abans d'entrar a la reunio.
I l'ultim llarg amb un desplomet divertit i amb canto per entrar en una escombrera tipica de la zona que et deixa al cim en 40 metres.

En resum una via molt bona i recomenable, en un lloc que mai defrauda!!!!!!

PD: el tema del grau.......ull amb la ressenya que feu servir....us podeu endur una sorpresa!!!!!!! personalment crec que la del ganxets es la que mes s'acosta a la realitat!!!!!

No vam fer fotos de la via........ i aixo que duiem camara!!!!!!! aixi que poso aquesta que he trovat del prat.


Roger

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...