dilluns, 29 d’agost de 2011

Via Verda del País dels Càtars

Doncs com que de moment el cos encara no està per gaires alegries i aquest estiu m'he entretingut fent passejades amb la bicicleta, us penjo una activitat que vam fer l'altre dia amb l'Emma i el Sergi a la regió de l'Arièja, just al nord d'Andorra.La via verda uneix Mirepoix amb Lavelanet. Nosaltres vam començar el recorregut a Mirepoix.


Són 38 km., absolutament plans, que al final potser sí que es fan una mica llargs, més que res per la monotonia del recorregut, que no per la diversitat de paissatges.  


Lògicament, impossible perdre's, per les caractéristiques del circuït, però també per els panells informatius que ens anem trobant en les cruïlles o en els punts que tenen algun interès especial (pobles, castells, molins, etc,...)En definitiva, una passejada a través d'un entorn molt bucòlic, on les fulles seques dels arbres que cauen al mig del camí ja apunten al final de l'estiu i l'inici de la tardor.Va, i com que el post és aburridot, us poso el video del single del nou disc del Robert Randoph, que és més divertit:
Cesc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...