dimecres, 4 de maig del 2011

INDIAN CREEK - " SANG I SORRA "

Encara que el titol del post faci referencia a Indian Creek, el cert es que amb un mes que em passat al " yanke" tambe em visitat altres llocs, pero la majoria del viatge l'em dedicat a intentar apendre la tecnica de l'escalada en fisures i a ignorar el dolor que aixo produeix!!!!!!

Hem passat tot el mes d'abril a Estats Units, amb el Jordi " potro salvaje", i el Paco que ens va acompanyar dues semanetes, a mes de coincidir dos dies amb el Piju i el Pastes, que com cada any sembla que ens posem d'acord a l'hora de viatjar jajajaja......
La idea inicial era anar a Indian Creek i passar-hi tants dies com poguessim, fins que el cos va dir prou.Cal dir que l'escalada alla no te res a veure amb el que coneixem aqui, i que l'unic que ens serveix es saber com es fa el nus per encordar-nos i poca cosa mes, ja que per mi a sigut tornar a començar i apendre de nou a escalar, o almenys intentar-ho jejejeje...l'escalada es molt fisica i dolorosa, sobretot pels peus si i vas amb uns gats massa tous, com jo, i les mans i els avantbraços tambe s'enporten la seva part.
Durant l'estada a Indian vam aprofitar per fer alguna escapada, i vam escalar a les Fisher Towers i al Castelton Valley, i aixi de pas reposar una mica dels encastaments, visita obligada si estas per la zona, potser no tant per les vies que hi vam escalar si no per la peculiaritat del lloc, sobretot a les Fisher!!!!!!!
Tambe es intaressant visitar alguns dels parcs que hi ha a la zona com Arches o Canyonlands i de cami a Zion pots passar per Monument Valley, tots son al.lucinants!!!!!!!!
Quan el cos va dir prou vam posar rumb a Zion, lloc increible i amb una quantitat de parets al.lucinant!!!!! bones tapies d'arenisca, com no,  dosis d'aventura assegurada i fisures menys obligades que a Indian, almenys a les vies que vam repetir, tot i que tambe i trobes els tipics "spliters".
Ja per acavar vam passar els ultims dies a Red Rocks, buscan les plaques assegurades amb parabolts!!!!! i vam fer dues vies de placa molt bones amb regletes a dojo sobre una arenisca molt consistent i amb molt d'ambient, i ja quan el cos no podia mes ho vam rematar amb dos dies d'esportiva a la zona del Calico Hills, una formacio curiosa d'arenisca vermella, tambe a Red Rocks.
L'ultim dia a las Vegas reposant i esperant l'hora de marxar, no cal que el comenti, a las Vegas no hi ha res d'interessant.....moltes llums a la nit i molt de vici les 24 hores del dia!!!!!!!

Us deixo un cutremuntatge que he pogut fer amb la meva limitada destresa informatica.








Roger

2 comentaris:

Piju ha dit...

molt be jefes!, que poètics: sang, sorra i Albert Plà...
El sol del desert us devia escalfar la cabellera de valent!
quin trip mes guapo kbrons!

Cesc ha dit...

Quina envejaaaaaaaa!!!!! Tios, que quasi em cau la llargrimeta recordant les putes fisures !!!!!
Felicitats pel muntatge Roger.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...