dimecres, 8 de desembre del 2010

Ressenyes Contrafluix de Patriarques

Encara que ara no sigui el millor moment per anar-hi, penjo les ressenyes del Contrafluix de Patriarques més o menys actualitzades, que complementen les del llibre del Luichy.
La feina l'han feta el Llullu, el Willow, la Marta i el Nando aquest estiu passat, i com sempre, els graus només són una proposta.



Aprofito per dir també a tots aquells que us va el rotllo del taladro, que encara hi caben algunes vies sense fer nosa a les que ja hi ha.

8 comentaris:

Piju ha dit...

bon sectoret, valia la pena recuperar-lo...bona feina!

El 7a+ nou de la dreta ens va agradar força i les fissures antigues son molt recomanables...anirem fent les pendents.

Ah, al migdia li dona el sol...

Cesc ha dit...

Creus que més o menys són correctes els graus ?

Llullu ha dit...

El 7a+ de la dreta (monistrolenca) és del Cristobal i altra gent de Monistrol i no li van posar nom. Els mateixos són els responsables del reequipament de la Míriam.
Per a noves vies és prou interessant fixar-se en la part nord-oest del mateix contrafort, en especial un "pilar" d'uns 20m. un xic desplomat que neix al mateix camí de l'arrel. El fotut del tema és si es preten arribar-hi per dalt...
També entra alguna via més explosiva a la part dreta del sectoret.
Apali, a treballar!!
Salut i expansions les justes.

Piju ha dit...

si, del que vaig fer, els graus que proposeu em semblen correctes, la "monistrolenca" potser també podria passar de 7a...però no vbe d'aquí.

El "guerrero mandinga" veig que el regradueu a l'alça... millor, 7a+ quadra molt mes.

Salut!

Piju ha dit...

segona visita al sectoret:

La Entretrés, molt bona, difícil a vista, 7a també li quedaria be...

La Gígolo...fanàtica, però exclusiva per col.leccionistes, primera xapa mal ubicada de collons, parabolt invertit en sorra, a xapar precari d'un llavi rom i trencadot, tot això bastant lluny del terra (dos pams per sota estaria de conya, canto i roca bona!), desprès cal tibar de dos orelles a punt de petar...be, original i divertida la via!, m'ho he passat força be!
endavant amb la feina!

Llullu ha dit...

ei Piju! Orelles a punt de petar? uf crec que no toques cantos ni vores (de la via...jeje). La xapa, pots estar tranquil que és sorra de bona qualitat!! és que des que tens descendència...parabolt del 12!!! jajaja. no t'ho prenguis malament que l'esportiva és per riure!! si vols, equipa't alguna a l'esporó nw i així ens ensenyes...

Piju ha dit...

res, nomès era un "avís per a navegants"...deu ser que hem faig vell!
apa, a disfrutar-les!

bodhi ha dit...

Bonissim sector aquest, tinc que dir que he muntat la via sense nom n4 6b i he tingut que utilitzar pedals, honestament, no en tinc ni idea de que va prendre's el que va graduar-la però probablement els spits que hi havien no li devien fer tanta por com a mi avui. Espectacular.
Esos brazos te delatan bonissima! le tret en top xd rop, i me sentit l'esser més realitzat del mon mundial en aquell instant, insertat a la fisura com un tascó, aguantant.
Finalment, monistrolenca val molt la pena i Entretres, sense forces exactament el que es comenta més amunt, li hem trobat dues maneres, però no hi ha hagut encadene. Jo li posaria 6c+ però últimament no tinc un pet de força.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...