divendres, 4 de juny del 2010

Bessona Inferior. Via Aromes de Montserrat

Una altra súper-clàssica d'Agulles. Hi ha la ressenya i l'explicació força detallada al blog del Mohawk. Nosaltres l'hem fet avui divendres a la tarda, amb una temperatura magnífica i un ambient immillorable, com sempre a Agulles quan no hi ha ningú i només se senten els ocells i el vent.


La via és força exigent, bastant obligada al segon llarg (molt bonic i difícil), i on encara hi ha alguna presa que pot saltar.



Hem utilitzat un tascó petit i els aliens, inclòs el blau, tot per al segon llarg. Dúiem 14 cintes i ens hem quedat curts.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ep,molt bones! Tinc una questió sobre quina és la "minixapa" que heu posat en el reequipament de la freekòpata...aquestes discretetes i aparentment inox. estic interessat amb que em donguis alguna referència...
Gràcies d'entrada!
Chuek

Anònim ha dit...

Ei, la minixapa és d'acer inoxidable i té una resistència de 1800kg. La varem comprar al Balcó de la Lluna. No està homologada i ja no se'n fabrica més. Va estar dissenyada pels reequipaments a Montserrat. Hi ha una casa Italiana que en fabrica unes de similars, si voleu més informació pregunteu a la botiga de Monistrol.
Xavi

Anònim ha dit...

Ep Xavi,
Va,posa-ho fàcil... quantes en tens? jijiji
de totes maneres merci, preguntarem al balcó i havera si en fa algú encara. Les trobo realment interessants!
Gracies de nou.
chuek

TRanki ha dit...

JA sé que és MOLT TARD per aquesta resposta, però ACTUALMENT ( 2012) la marca KOP DE GAS ( la podeu trobar a google i facebook) fabrica parabolts inox de 8 i 10mm i les xapes petites.

TRanki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...