dimarts, 22 de juny del 2010

Ports de Besseit. Sam Belluga.

Novament acompanyat només del Soloist i, en aquest cas de les cabres, he anat a fer una via cap als Ports. Que guapo que és escalar aquí !!! A més a més, sol com un mussol, i amb un sol ja bastant potent al migdia, he fet el primer bany de la temporada en una de les moltes basses que hi ha a peu de paret.


He escollit la Sam Belluga per la lògica aplastant del diedre que la caracteritza, crec que tothom (escaladors) que han recorregut els estrets a peu, s'hi han fixat alguna vegada.


La via és bona, poc equipada, i la roca és bona excepte l'inici del diedre, un tant trencada.  Aquest llarg  és de molt el més difícil de la via, i hi he gastat quasi tot el joc de fisurers mitjans. Tant el primer com el   de sortida (jo els he empalmat els dos últims), tot i ser més exposats, no són gens complicats si anem buscant sempre la línia més fàcil.


Material: Joc de fisurers i joc de friends, des de l'alien verd fins el camalot blau. Penso que si porteu el camalot verd repetit, i no aneu molt sobrats, també el posareu. Ressenya a ressenya.net






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...