dissabte, 6 de març del 2010

Festival Eròtic - Peladet Oriental

A la tercera va la vençuda, almenys pel Sergi. A la primera va tombar per la neu a la pista, a la segona va tombar per la neu a la carretera, i avui no hem tombat però hem fet un tram extra de pista a peu degut al fang.
Si tenim tot això en compte, està clar que és molt més difícil arribar a peu de paret, que escalar la via.
Festival Eròtic és una via de quatre llargs, on si us toquen el segon i el quart, escalareu i disfrutareu més que no pas si us toquen el primer i el tercer, sobretot per la qualitat de la roca, però també per la dificultat i bellesa dels passos.


El primer llarg us el podeu saltar caminant per la dreta, i de fet, si no t'hi fixes una miqueta, el camí d'aproximació et porta directament a la R1. No és que aquest llarg sigui cap joia, però ja que la via només en té quatre, i la pista fins al poble tan llarga, que és millor escalar uns metres més.











La roca, allà on és bona, és molt bona, i allà on no ho és tant, crec que està ben sanejada, s'ha de vigilar, però no és tant trencada com sembla.
La via està força equipada,  només caldrà algún friend petit per si anem justos amb el grau, i saber disfrutar d'un indret molt tranquil i encara poc freqüentat del Montsec. Felicitats als aperturistes.

2 comentaris:

lux ha dit...

Bones!
a mi em va agradar molt aquesta via..
totalment d'acord es fa curteta però l'entorn s'ho val!!

i quin dia que vareu tenir! quin cel tant blau!

Grimpacòdols ha dit...

És bonica la via. Vam tenir sort perquè nosaltres ja vam sortir del cotxe amb aquesta ressenya, però cal dir que hi havia una cordada a la "Guineu..." i a una altra a una altra via que hi ha més a la dreta. També hi havia un escalador solitari despenjant-se des de dalt amb el taladro,...Tranquils,però més gent ja ens hauríem molestat.
Lo del cel blau és cosa del retoc fotogràfic,...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...