dilluns, 4 de juny del 2012

LUSILLA A LA MIRANDA DELS OSSOS

Petita joia amaga a la pared nord d'agulles, amb nomes cinc llargs i 180 metres en tens prou per gaudir de l'essencia montserratina de la cara nord.

Entrem per la Gironella 6b i de seguida et poses en materia, amb una roca mes que discreta per dir.ho d'alguna manera, pero amb bastant equipament, aixo si una mica cutre.....
El segon llarg 6b, es bonissim...si el que t'agrada son els diedres per equipar amb roca a estudiar, sobretot els ultims metres abans de la reunio....aquet llarg te dos parabolts i algun buri, a mes de bastants tacs de fusta que mes val no xapar, pero els friends i tascons entran molt be!!!!!!
El tercer llarg es el suposat 7a.....em va tocar de segon i vaig apurar el que vaig poder, pero crec que van caure dos o tres Ao, es molt fi i amb la roca de la nord....en fi per maquines!!!!!!!
Al quart llarg 7a+, surto en lliure de la reunio, tres o quatre parabolts i final del lliure, tres xapes d'Ao on no vaig veure on agafarme.....deu ser la seccio a bloc,  continues en lliure a buscar un pito, que fa molt mala pinta clavat i doblegat en una vira, i amb bon canto a buscar l'estetica babaresa que et porta a la reunio, aquesta part del llarg es molt guapa i impresiona mes del que realment es!!!!!
El cinque llarg 6b, te una apretada en fisura desplomada de posar-se be, i despres flanqueig a l'esquerra per anar a buscar la rampa de sortida al cim.

La via esta reequipada amb bolts a les reunions i els Ae de les plaques.

I aquet cop si unes fotos.......ole ole


                                                      El diedre del segon llarg.


                                         Reliquia de la via.....reunio intermitja del primer llarg de la Gironella

                                     
                                                   Entrada a la segona reunio.



                                         Entran a la bavaresa del cuart llarg.




Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina via!!! Me la guardo per quan estigui ben forta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...