dijous, 2 de juny del 2011

Ganivet de Diables, Via Reina-Sánchez.

Si haguéssim d'escollir alguna via que seguis una línia lògica sobre una paret a Montserrat, una de les fermes candidates seria la Reina-Sánchez al Ganivet de Diables. Es pot dir que per a fer-la no ens cal dur la ressenya, ja que la fissura per la que comença la via, és la mateixa per la que acaba. Tanmateix, hi ha bastants trams que els escalem per la placa de l'esquerra, molts en Ae. que si enlloc de ser burins vells fóssin assegurances més fermes es podrien intentar en lliure. M'ha dit un ocellet que el recanvi està en procés.




Per a repetir-la nosaltres vam dur Camalots fins al blau, els aliens (blau inclòs),  els fisurers i tres o quatre plaquetes recuperables. La via està pràcticament equipada, però alguns pitons fan més por que gràcia, i com que es poden posar catxarros per protegir-se, no els vam fer servir. 

Cesc.

3 comentaris:

Cesc ha dit...

a veure si els del proces posen quelcom al desplom, que fa una mica de cosa aquelles bagues llargues i primes.

bona feina.

Llullu ha dit...

El que si s'hauria de fer abans, és anar a treure un rauner inviolable a la veïna "Paul-Gustavo" que "algú" va afegir al conegut pas del merlet de l'última tirada...ja fa dies però encara brilla!!jejejeje

Cesc ha dit...

goita, es al costat mateix, ja que en poses un en treus un altre, pim pam.

Salut jerejeje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...