dimecres, 22 de juny del 2011

ESPERÓ NORD OEST DEL SERRAT DEL MORO O ESPERÓ SANCHEZ

Després de buscar alguna via que ens faltés al company i a un servidor, el mestre Vigatà va treure's aquest As de la màniga emulant algun mag que, com qui treu conills del barret, va trobar una via clàssica, de traçat atrevit i que cap dels dos haviem fet. Sabiem que el Salva Figueres i algun manresà més, l'havien arreglada per que el lliure no fos molt traumàtic. Bona feina la que van fer (opinió meva) sense substituir tots els burins i posant parabolts amb una xapa molt discreta que imita als seus avantpassats de fa 40 anys.

Entrant en matèria i ja que no tinc fotos , intentaré anar al grà que sino això no s'acaba mai... primera part abans d'arribar al marcat i acrobàtic esperò, formada per tot un seguit de diedres i fisures que s'escalen en lliure (exepte la segona meitat del 2n llarg q deu ser 7b+/c). llargs on trobarem algun burí barrejats amb filferros de l'època, claus i algun parabolt. Aquests hi són a totes les reunions.

Arribats al peu del primer llarg de l'esperò propiament dit, trobem un llarg sorprenentment escalable sense massa dificultat, i dic sorprenentment pq des de baix semblava que havia de ser una burilada molt difícil de fer en lliure. Aquesta tirada deu rondar el 6c+. La següent, que passa a l'altre banda de l'esperò, és més agraida d'escalar, amb més canto i l'allarguem fins al peu del contrafort que hi ha abans del cim tot muntant una bona reunió amb camalot de 3 i un parell d'alliens a una bona fisura entre uns blocs. Total una tirada de 45m amb menys burins que a l'anterior però amb més canto i que deu anar al voltant del 6b+.

En general, una bona matinal en la que mola portar micros, un grapadet de tascons, 18 cintes i ganes de gaudir de la proa del serrat per exel·lència (juntament amb l'esperó Bartomeu Puigrós). No fan falta claus i l'estreb només és necessari si voleu anar integrament en artificial als llargs superiors (si anem forts amb les 18 cintes i quelcom per muntar una reunió dalt de tot,  serà suficient).

demà més, sap greu, però no hi ha fotos....

riki

kalamontse

6 comentaris:

Cesc. ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Cesc. ha dit...

Ei Riki, farem una enquesta:

A: Esperó NO
B: Esperó SI

És conya, felicitats per l'activitat, guide.

KALAMONTSE ha dit...

ups jijiji no m'havia adonat... ara ho canvio!

Cesc ha dit...

Ho sento, eh, la broma és molt dolenta, però és que ja porto massa dies amb la pota ranca i m'avorreixo,...

Mohawk ha dit...

Clarament Esperó . Si

Salut Kalafucking!!!

KALAMONTSE ha dit...

osties txuse!!!! quina sorpresa trobar noves teves per aqui!! ja he fet una ullada al teu bloc i veig que no pares... per cert com tens el teu exercit de robots que ha d'exterminar l'espècie humana, et queda molt per acabar-los???
apa nano, només dir-te una altre frase treta del decàleg de les excuses del mal escalador allà a Albarracín: "Pq me daba el sol en la cara i no veia el canto, que sino...."

uidat bou!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...