dijous, 2 de juny del 2011

Cadireta del Diable, via GEEB

... i avui, seduït pel post del Bullarolas. He enganyat al Llullu i al Sergi perquè em pugin per aquesta via, que en el cas del Sergi encara, però sorprenentment, el Llullu no havia fet.
I referent al post d'en Bullas, no puc estar més d'acord amb els comentaris que ell fa tant de la via com de la restauració, per tant, aprofito per felicitar als autors.

El Llullu al tercer llarg (6b)



Pel que fa a l'escalada, bones fisures i un llarg de placa ben equipat que, en lliure, deu rondar el 6c/+, però que es deixa fer molt bé fent trampes, i pel que fa als tres primers llargs, simplement dir que seria bò que la via s'anés repetint sovint, ja que la naturalesa no s'atura i va tapant les fisures que ara per ara permeten assegurar-se al gust sense patir massa. La roca és molt franca i si bé s'ha de vigilar en algun canto, en general podriem dir que és prou bona.

Nota negativa: lleig, molt lleig el seguit de parabolts que hi ha just a l'esquerra i que passa a tocar de la tercera reunió, sense respectar ni distàncies ni res de res. De fet, és un tram súper-fàcil, on no té cap sentit posar-hi parabolts, que a més, segurament s'han hagut d'agenollar per col·locar-los. En fi,... hi ha gent per a tot.



I com a anècdota, el fred que hem passat a dia 2 de juny, i les cortines d'aigua que ens han enganxat (per sort) just a sota el desplomet de la boleta final. Després, per la carena dels Flautats, hem pogut disfrutar d'unes vistes espectaculars amb les nuvolades que a voltes retallaven els cims de les agulles de Montserrat.









10 comentaris:

Llullu ha dit...

Osti Cesc! Quina orterada això de posar el nom a les fotos...jeje
Com a mínim posa-ho una mica més discretet que no em tapi la cara....jaja
Fins demà!

KALAMONTSE ha dit...

llullu tens raó, una firma llastimosa, de fet sembla més una firma on s'intueix algu escalant...

jijiji

com thas eskakejat aquesta setmana eh?

ens veiem als desequipaments!!!

Grimpacòdols ha dit...

Ja està, ja està, .... més discretet ...

Grimpacòdols ha dit...

ostia com hi aneu!!!! a veure si em curo l'espatlla i anem a la raisam la semana que ve cesc!!!!!

albertganxets ha dit...

el llullu amb aquesta barba i la melena, sembla tret de la peli BRAVEHEART

Cesc ha dit...

Home, que està fet un valent no hi ha cap dubte!!

Llullu Barbaveheart ha dit...

Cesc, malpariiiit? On eres ahir? Jo esperava un relleu pel Joseba i al final m'ho vaig haver de menjar tot jo!! Si si, la Cade i l'Alfanuí a tota llet i tibant a tope. Començàvem a les 12.30 i amb semipluja!! Aquest bascu acabarà amb mi, ajudeu-me si us plau!!

Cesc ha dit...

Home, l'horari que vau fer té molt de mèrit, però vosaltres que podeu tibar de semi-preses, la semi-pluja no hauria d'afectar gaire, oi?

Semi-Llullu ha dit...

Home, avuí estic semi-malalt del tot i demà tinc cursa...

Mingo ha dit...

Ostia Llullu Braveheart, amb akesta pinta ni les pedres tenen collons de despendres de la paret.
A veure si vinc a fer una cerveseta al teu poble.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...