diumenge, 20 de juny del 2010

Avís bloc inestable a l'Herbolari. Siurana



Sense massa mitjans i sense haver "memoritzat" el sector, he fet aquest "dibuix" d'on hem estat aquest matí amb el Sergi. Vagi d'entrada doncs que hi pot haver errors en la ressenya.
El sector en qüestió és l'Herbolari, concretament  la part esquerra, i la raó del post no és cap altra que la d'avisar que a la via num.7 hi ha un bloc tamany televisió que es belluga bastant. No és una presa clau, però va força bé agafar-s'hi. El trobarem un cop fet el tram difícil de placa i la via segueix la fissura evident que duu a la reunió. Nosaltres l'hem intentat tirar avall, però no hem pogut, tot i això, es belluga i podria provocar un accident important.

Aprofito doncs per informar del que ens han semblat les vies.

Dels noms no en sabem res, i començant per l'esquerra, les tres primeres ronden el 6a o 6b, és més fàcil la primera que les altres dues.
La 4 sospito que no està acabada, ja no es veu la reunió. No l'hem fet i sembla més fàcil i també menys atractiva que les seves veïnes de l'esquerra.

Entre la 4 i la 5 hi ha un diedre tirant a lletjot. No hi ha cap via.

La 5 té a la meitat una bavaresa desplomada claríssima, fàcil d'identificar.
La 6 segueix un esperó desplomadet al principi, per sortir per la placa de l'esquerra. Espectacular, molt bona.
La 7 comença per un mur també desplomat, per sortir més amunt per una fissura més fàcil. És on hi ha el bloc perillós. No és tan bonica com les altres dues.
Aquestes tres vies diu que són 7a+, cada una en el seu estil.
La 8, 6c molt bo, inici de placa de peus i desplom de cantos més amunt.
La 9 ni idea, no l'hem fet i ni m'hi he fixat.

Les vies tenen com a mínim 20 metres, i estan al sol fins a les 4 de la tarda, però aprofitant aquestes temperatures tan agradables que de moment tenim aquest juny, hem estat prou bé.

1 comentari:

Ivan - Factordos ha dit...

Gràcies per la informació! Per les referències que dones i mirant les ressenyes juraria que la via és "This scool pen 7a+"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...