dimecres, 27 de gener del 2010

Esquí a la Cerdanya. Tossa Plana de Lles

Bufffff, dimarts horribilis !!! No vau veure el 6o minuts de C33 ? Primer reportatge: explotació infantil a la India, amb les empreses importadores europees mirant cap a l'altre banda. Segon reportatge per si no n'havieu tingut prou: efectes de l'agent taronja, encara avui, sobre la població del Vietnam. Déu n'hi do. Si a tot això li sumes el mal rotllo d'Ascó i els seus descerebrats regidors, i novament, l'excel·lent post de Té la mà.,....va costar païr el sopar, i no hem dormit gaire bé,...passem pàgina i disfrutem tant com poguem, que són dos dies i aquest món no acaba d'anar del tot bé.

Avui dimecres la idea era arribar-nos fins a Andorra, on sembla ser que hi ha millor neu i més bones condicions, però a les 9 de matí, quan passàvem per Porté, la nevada era més o menys intensa, i ja hi havia cartells que indicaven la obligació de posar cadenes. El meteocat ens l'ha fotuda de nou.
De manera que, un cop més, cop de volant d'última hora i a buscar una alternativa per no perdre el dia (i els diners del túnel).
És aleshores que he pensat en el bloc del Gaston i la seva darrera piulada, la de la Tossa Plana de Lles.



Durant tot el matí, el dia s'ha mantingut tapadot, amb alguns flocs de neu dispersos per aquí i per allà.
Hem seguit l'itinerari que recomana ell, és a dir, pujar per l'estany d'Orri, i baixar per la banda del refugi.
          
                            

Nosaltres no hem arribat al cim, ja que se'ns feia tard, el dia no acompanyava massa, i el descens de la part superior tampoc no es preveia massa interessant, ens hem quedat a uns 150 mts.

                                       

Pel que fa a l'estat de la neu, acceptable fora del bosc, però dificilíssima més avall, crostapesadatovahumidaidesagradable. Un cop al refugi del Pradell, per les pistes fins al cotxe.



directe246.jpg

Vinyeta copiada d'aquí.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...