diumenge, 22 de novembre del 2009

La recepta del pastís de formatge amb xocolata

Donat l'èxit que va tenir al sopar d'aniversari del Llullu, això és el que us vau menjar:

Temps de preparació: 40 min. + 30 min. per refredar-se
Temps de cocció: 30 min.

Tot plegat per un pastís rectangular de 20x30 cm.

Ingredients:
  • 1 i 1/2 tasses (200gr.) de galetes de xocolata fetes a miques.
  • 80 gr. de mantega fosa
  • 100 gr. de xocolata de cobertura tallada a bocinets petits (al llibre hi posa llàgrimes de xocolata)
Farciment:
  • 375 gr. de formatge de nata (filadèlfia)
  • 1/2 tassa (125 gr.) de sucre
  • 3 ous
  • 150 gr. de xocolata blanca, fosa
Cobertura:
  • 150gr. de xocolata de cobertura, fosa
  • 2/3 de tassa (160 gr.) de nata agra (nata amb un raig de suc de llimona i que qualli durant 10 -15 min.)
Com es fà ?

Preescalfeu el forn a 180 ºC. Pinteu el motlle amb mantega fosa o bé oli, i folreu-ho amb paper vegetal.
  1. Posar les galetes desfetes i la mantega en un recipient i mesclar-ho. Pressioneu aquesta mescla sobre la base del motlle, i escampeu les "llàgrimes" de xocolata.
  2. Per fer el farciment: batre el formatge en un recipient fins que quedi cremós, i aleshores afegir-hi el sucre, i seguir batent fins que quedi una mescla fina. Afegir-hi els ous poquet a poquet, batent-ho bé després de cada interval. Posar-hi la xocolata i seguir batent fins que tot plegat quedi ben mesclat. Després s'ha d'extendre aquesta mescla sobre la base preparada i posar-ho al forn 30 min. fins que qualli. Treure-la, deixar que es refredi i posar-ho a la nevera fins que quedi consistent.
  3. Per fer la cobertura: Poseu la xocolata i la nata al bany Maria. Remeneu fins que es fongui la xocolata i quedi una mescla fina. Repartiu-la sobre el pastís, i (si voleu) feu-hi un dibuixet amb una espàtula . Guardeu-ho a la nevera fins que quedi consistent.
  4. NO és de règim. NO va bé per fer 8a.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Merci pel sopar, el pastís (la recepte la posarem en pràctica un altre dia k avui enkara em noto la mantega, el formatge o jo k sé què a les venes)i sobretot pel l'estona passada amb vosaltres!!
Sento haver arribat tard(reclameu-ho al willowot ;), ell és ki me n'ha ensenyat d'això, ja ho veieu lu bo i lu dolent, cagum!!).

Osti, moltes felicitats pel blog!!
Bo el grup estanislau verdet, no els coneixia!
Brutal el vídeo dels belgues!
...i sobretot les vostres eskalades!

Fins una altra!!!

P.d:Llullu,això no és spam.

kiku

Anònim ha dit...

a! i tb em faig del grup de fans dels tricamp!

kiku

Llullu ha dit...

Gemma, merci pel pastissot. Com no tenbim cap mena d'intenció de fer règim ni 8a pots fer-lo sempe que vulguis. Ens el menjarem amb molt de gust.

Kiku, desgraciat, això que dius que et notes a les venes no és el pastís, són les mil birres que et vas fotre a Manresa...és broma, eren dos mil.

Cesc. ha dit...

Ja veus Kiku, com que d'escalar no en sabem gaire, ens dediquem a altres afers, més gratificants, sobretot pel paladar...

Grimpacòdols ha dit...

sort del pastís, perquè vaia pal de sopar




willow

Grimpacòdols ha dit...

moltes gràcies gemma i cesc!!!el fetus que està a la meva panxona ho agrairà moltíssim!!!!!!!!txell

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...