Temps de preparació: 40 min. + 30 min. per refredar-se
Temps de cocció: 30 min.
Tot plegat per un pastís rectangular de 20x30 cm.
Ingredients:
- 1 i 1/2 tasses (200gr.) de galetes de xocolata fetes a miques.
- 80 gr. de mantega fosa
- 100 gr. de xocolata de cobertura tallada a bocinets petits (al llibre hi posa llàgrimes de xocolata)
Farciment:
- 375 gr. de formatge de nata (filadèlfia)
- 1/2 tassa (125 gr.) de sucre
- 3 ous
- 150 gr. de xocolata blanca, fosa
- 150gr. de xocolata de cobertura, fosa
- 2/3 de tassa (160 gr.) de nata agra (nata amb un raig de suc de llimona i que qualli durant 10 -15 min.)
Preescalfeu el forn a 180 ºC. Pinteu el motlle amb mantega fosa o bé oli, i folreu-ho amb paper vegetal.
- Posar les galetes desfetes i la mantega en un recipient i mesclar-ho. Pressioneu aquesta mescla sobre la base del motlle, i escampeu les "llàgrimes" de xocolata.
- Per fer el farciment: batre el formatge en un recipient fins que quedi cremós, i aleshores afegir-hi el sucre, i seguir batent fins que quedi una mescla fina. Afegir-hi els ous poquet a poquet, batent-ho bé després de cada interval. Posar-hi la xocolata i seguir batent fins que tot plegat quedi ben mesclat. Després s'ha d'extendre aquesta mescla sobre la base preparada i posar-ho al forn 30 min. fins que qualli. Treure-la, deixar que es refredi i posar-ho a la nevera fins que quedi consistent.
- Per fer la cobertura: Poseu la xocolata i la nata al bany Maria. Remeneu fins que es fongui la xocolata i quedi una mescla fina. Repartiu-la sobre el pastís, i (si voleu) feu-hi un dibuixet amb una espàtula . Guardeu-ho a la nevera fins que quedi consistent.
- NO és de règim. NO va bé per fer 8a.
6 comentaris:
Merci pel sopar, el pastís (la recepte la posarem en pràctica un altre dia k avui enkara em noto la mantega, el formatge o jo k sé què a les venes)i sobretot pel l'estona passada amb vosaltres!!
Sento haver arribat tard(reclameu-ho al willowot ;), ell és ki me n'ha ensenyat d'això, ja ho veieu lu bo i lu dolent, cagum!!).
Osti, moltes felicitats pel blog!!
Bo el grup estanislau verdet, no els coneixia!
Brutal el vídeo dels belgues!
...i sobretot les vostres eskalades!
Fins una altra!!!
P.d:Llullu,això no és spam.
kiku
a! i tb em faig del grup de fans dels tricamp!
kiku
Gemma, merci pel pastissot. Com no tenbim cap mena d'intenció de fer règim ni 8a pots fer-lo sempe que vulguis. Ens el menjarem amb molt de gust.
Kiku, desgraciat, això que dius que et notes a les venes no és el pastís, són les mil birres que et vas fotre a Manresa...és broma, eren dos mil.
Ja veus Kiku, com que d'escalar no en sabem gaire, ens dediquem a altres afers, més gratificants, sobretot pel paladar...
sort del pastís, perquè vaia pal de sopar
willow
moltes gràcies gemma i cesc!!!el fetus que està a la meva panxona ho agrairà moltíssim!!!!!!!!txell
Publica un comentari a l'entrada