dijous, 26 de novembre del 2009

Ansó - Mesa de los Tres Reyes

Un cop escalada "El Cau del Siux" de Montrebei, la Gemma em passa a buscar per Balaguer, i enfilem cap a Can Gaston, per passar una setmaneta pujant muntanyes i fent alguna passejada, aprofitant que l'estiu s'allarga i encara no es necessiten ni raquetes ni molt menys esquis.
El dimarts la meteo és bona i decidim pujar a La Mesa de los Tres Reyes (2.444 mts.), no sé si el més alt de la zona, però sí un dels més alts.

Cim del Petrachema

Piramide final abans d'arribar al cim


Cim de La Mesa de los Tres Reyes

El dimecres ens llevem més cansats del que ens pensàvem, i entre el vent que bufa de valent, i la previsió que es torça de cara a la tarda, decidim allargar l'esmorzar i visitar cotes més baixes, per endinsar-nos a la Selva de Belabarze, una vall que cau del Collado de Arguibiela cap a Navarra.





El dijous al matí segueix plovisquejant, i per tant, anirem tirant avall. Abans, però, la Sierra d'Alano encara ens ofereix una imatge que bé val un parell de fotos:






Cesc.

2 comentaris:

Grimpacòdols ha dit...

eis molt xules les fotos!!!!!...pero aixo de caminar...no se jo

Alfonso Gaston ha dit...

Hola Francesc veig que ja has tastat els camins i muntanyes de la vall d'Anso. Segur que has fer mes d'una mirada a les parets...A veure si aquesta primavera-estiu t'animes i tastem alguna vieta de la vall, en tinc alguna a la llista pero em fa falta anar amb una machine per la tirada clau je,je ciuda't.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...