dijous, 15 de març del 2012

HIVERNAL??? SUD DE LA MADALETA

A qui de nosaltres no li cau la baba quan veu aquelles fotos d'escaladors progresant per magnifiques fisures, bavaresses i blocs de granit envoltats d'un ambient alpí,  ja sigui al Capuccin, Patagònia... feia un temps que buscava un raconet més a prop i benèvol q els mencionats, per deleitar-me amb les metamòrfiques sensacions q dona aquesta roca. Finalment  em va passar pel cap la S de la Madaleta.

sol de primera hora arribant a la base del collado de la Rimaya


El tema d'anar a l'estiu amb la conseqüent excursioneta, no m'atreia excesivament de manera que a finals de temporada d'hivern vaig estar buscant alguna víctima per anar-hi sense cap resultat (la gent aposta sobre segur...). Aquell any no va poder ser. Enguany, aquesta setmana, es presentaven unes condicions meteorològiques inmillorables per anar-hi. Allò q primer és una ilusió i q es va convertint en obsessió prenia aquests dies la forma d'escapada en plan autista per la falta d'il·lusos com jo, q m'hi volguesin acompanyar. A darrera hora i després de diferents trucades primer el David i després l'Edu es mostren sorprenentment predisposats a venir, iuhuuuuu!


Reunions precioses amb vistes-Part del 3r llarg-Sortida de la via



DADES PRÀCTIQUES


El tema va així: aprox amb esquís fins Collado de la Rimaya, cresta Madaleta-Abadias,deixem motxilles, botes... i només amb els gats i material d'escalada fem 6 rappels per via Directa (amb alguna enganxadeta de corda...els 2n i tercer rappels  no mola fer-los llargs ja q el tereny no és tan vertical com en els darrers rappels) i tornada esquiant per la glacera de la Madaleta. L'aproximació tb mola fer-la pel Collado maldito, de manera q deixes els esquís a 50m dels rappels, els descens, però, no és tan maco com l'anterior...


crec q és el 3r llarg
De la via ja podeu trobar multitut de posts a la xarxa, personalment penso que és una línia preciosa i elegant de grau mig. Les peculiaritats d'aquest hivern fan que només trobem alguna fisureta regalimant i alguna placa patinosa... la neu al 1r llarg arriba fins just sota del sostre.


Preparant els rappels, cada cop q recuperem la corda és un alleugement

Arribada al refu i l'Antonio (guarda) q el dia anterior no donava gaire crèdit a la logística de l'activitat, ens convida a un  reconfortant sopar, gràcies crak!!!! entre els 3 amb prou feines em begut 1l de líquid...

Activitat del tot recomanable!

Tal i com podeu veure aquesta hivernal va tenir condicions primaverals a 3000m...

ARRAMPICATA DIVERTINDOSI!!!!

Riki

A la gàrgola amb el Pic Maleït al fons




4 comentaris:

Parce ha dit...

Molt bé crack! Molt bé!! Si a l'estiu és espectacular a l'hivern deu ser la ostia. Enhorabona.

Parce

albertganxets ha dit...

preciosa activitat !!!

TRanki ha dit...

Bow kins crakers, pimpampum, entrepa de tonyina!! flipo si anaveu mes frescos que nosaltres a l octubre!
Saluuuuuuute!

Anònim ha dit...

Màxim! Clar que sí! Quines fotos més guapes! Qui la persegueix, l'aconsegueix. Felicitats.
Kiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...