dijous, 5 de gener del 2012

7 Venas. Montrebei

Doncs bé, estava esperant que el company m'enviés les fotos, però aprofitant la petició de l'alma mater de Grimpacòdols que vol un vídeo de Morcheeba, posaré una mica de lletra a la música.

Primer de tot,  el company, que és forani, em va tornar a deixar clar que a Catalunya ens podem queixar de moltes coses, però no de l'entorn on vivim. M'explico, el pla A era anar a fer un corredor cap al Pic de la Tallada, però sembla ser que la nevadeta del dia anterior ho havia espatllat. El pla B hauria sigut anar a fer un cimet amb esquís, però la previsió de fort vent ens va fer tirar enrera, però és que el pla C va ser fer una via a Montrebei. Aquestes tres alternatives en un radi de menys de 100 km. , per un paio que ve de la meseta, que la primera paret "de veritat" la té a 400 km. de casa, i que és fanàtic com el que més, són ni més ni menys que el puto paradís. Tal qual.

Així doncs l'Hugo, que encara no coneixia Montrebei, vaig enganyar-lo per fer el seu bateig a la 7 Venas, ja que tenia referències per més d'una banda que quan la cosa es posa sèria, hi ha xapes. I efectivament, allà on no et pots protegir, sempre trobarem la xapa per treure el compromís.

Pel que fa a la roca i al recorregut, és una via típica de Montrebei, amb trams de roca bona o molt bona, i també trams on s'ha de vigilar per no endur-se els blocs. Material, com més en duem, més en posarem, sobretot al llarg 4, magnífic diedre amb sostret inclòs, i amb un horari relativament ràpid.

En definitiva, va ser un dia clar d'hivern, amb unes vistes espectaculars sobre la paret de Catalunya i que va acabar amb la promesa mútua de repetir qualsevol dels tres plans que teniem per aquell dia.




Apa, bon any a tothom, i no us lesioneu, que després costa un ou tornar-hi !!

Cesc.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...