dijous, 4 de febrer del 2010

Esquí de muntanya. Briançon. Bois Noir.

Per segon any consecutiu anem a fer aquest itinerari que no falla mai. No es tracta de fer cap cim, es tracta de fer una esquiada per un bosc totalment a l'obaga, amb un desnivell considerable (900 mts. aprox.), i normalment neu excel.lent durant tot el recorregut.


El punt de partida és un  únic telesquí que trobem a mà dreta poc abans d'arribar al poble de Névache, aparcament evident, i creuem el riu per un pont que hi ha just al davant. S'ha de creuar la pista d'esquí de fons, i remuntar fins al final la pista del telesquí. Tot plegat deuen ser uns 150 mts. des del pont.  Al final del remuntador aparèixen les traces que ens portaràn bosc amunt.

                               

Avui, malgrat que fa més d'una setmana que no cau ni una volva de neu i que de dia fa caloreta, la qualitat de la neu era excel.lent.


                              

                              

                              

Si es vol, un cop acabat el bosc, es pot remuntar una carena i arribar a un cim (no sé com es diu), però nosaltres portem ja tres dies d'activitat non-stop, i l'objectiu era simplement disfrutar d'un descens fent slaloms entre arbres.

                                 
                                     Vista panoràmica de tot el bosc.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...